Specijalistička hirurška bolnica Global Care Surgery

Ponekad Vaš put ka izlečenju podrazumeva operaciju – to je odluka koju ćemo doneti zajedno!

Specijalistička hirurške bolnice Global Care Surgery, nastala je iz pouzdanih partnerskih odnosa i vizionarske ideje o zasnivanju , a sa strategijom dostizanja liderske pozicije u oblasti pružanja zdravstvene usluge. Ovo će se postići, kroz pružanje visokokvalitetne usluge od strane eminentnih stručnjaka iz različitih specijalističkih oblasti, integrisanjem istih, implementacijom novih metoda lečenja  i korišćenjem savremene medicinske opreme.

Briga za pacijenta, saosećanje, poštovanje integriteta i bezbednost su temeljne vrednosti ove zdravstvene ustanove. Takođe su  u središtu  pažnje, a u cilju pružanja visokokvalitetne usluge pacijentu, stručan kadar, učenje i usavršavanje, implementiranje novih tehnologija lečenja, kroz saradnju i partnerstvo, kako na lokanom, nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou.

 

Vodeći se ovom idejom,  Global Care Surgery hirurška bolnica, je za kratko vreme, postala sinonim za kvalitet, profesionalizam i sveobuhvatnu uslugu na najvišem nivou kvaliteta.

Specijalistička hirurška bolnica obavlja preventivne specijalističke preglede , dijagnostiku i najsloženije hirurške operacije iz oblasti:

 

U sklopu bolnice oformljen je kabinet za:

U svim predhodno navedenim segmentima, osnova za sprovođenje kvalitetnog, sveobuhvatnog procesa rada pored visokoobrazovanog, renomiranog stručnog kadra jeste najsavremenija medicinska oprema koja odgovara zahtevima specijalnosti kojima je namenjena što za rezultat ima kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

 

U svakom momentu smo tu za Vas!